Sulje
SuomiEnglishSvenska

Rakennuslaakerit

Calenbergin elastomeerisia rakennuslaakereita käytetään esivalmistetuissa, paikallavaletuissa betonirakenteissa ja teräsrakenteissa kuormien hallittuihin siirtoihin sekä suojaamaan rakenteita betonin kutistuman ja lämpötilaerojen aiheuttamilta muodonmuutoksilta.

Calenbergin laakereissa ei käytetä voitelurasvoja, joka takaa tuotteille pitkän käyttöiän. Laakerit sallivat rakenteen muodonmuutoksen lisäksi kiertymisen tuella ja laakerit ovat saatavilla aina 120 minuutin palonkestoon saakka.

Jälkijännitettyjen ja muiden paikallavalurakenteiden työnaikaisen muodonmuutosten sallimiseksi tarvitaan usein jäykkien pystyrakenteiden ja tasorakenteen väliin laakerointi. Työnaikainen laakerointi sallii tasorakenteen vapaan muodonmuutoksen hallitusti. Heim valmistaa kyseiseen käyttötarkoitukseen useita erityyppisiä laakereita, joihin on helppo työstää tartuntaterästen vaatimat reiät suoraan työmaalla.

Calenbergin tuotteet tärinän, melun ja maaperän suojaukseen

Raideliikenne
Synteettisestä tai luonnonkumista valmistetut elastomeeriset matot sekä laakerit vähentävät raiteiden värähtelyä ja parantavat kulutuskestävyyttä.

Melusuojaus
Monipuolinen Cisilent®-tuotevalikoima tarjoaa käytännöllisiä ratkaisuja niin rakennustyömaan melusuojaukseen kuin siltarakenteiden äänieristykseen.

Maaperän suojaus
OIL-EX- imeytysmatto sitoo öljyvuodot ja estää aineiden tunkeutumisen pohjamaahan esimerkiksi vetureiden huolto- ja varastoalueella.

Ota yhteyttä!

Timo Fischer, yrittäjä
Rakennustuotteet
+358 40 180 6606
timo.fischer@naulankanta.fi

Kari Toiviainen, tuotepäällikkö
Rakennustuotteet
+358 40 518 8483
kari.toiviainen@naulankanta.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Suunnitteluohjeita ja tuotetietoa

Valmistajan sivuille:
www.calenberg-ingenieure.de
www.elastomere-lagersysteme.de