Lediga platser

Intresserad av att jobba hos Naulankanta? Vi är inspirerande och yrkeskunnig arbetsgemenskap där du kan utvecklas till mästare i branschen. Vi tar bra hand om våra arbetstagare och konversationerna kryddar vi gärna med humor.

Vi söker arbetsledare

Naulankanta söker tre arbetsledare för projekt som gäller platsgjutna stomkonstruktioner. Anställningen är stadigvarande.

Vi erbjuder ett intressant arbete i ett mångsidigt och växande företag. Det råder en positiv anda på vår arbetsplats och vi utvecklar aktivt arbetet med platsgjutna konstruktioner till förmån för våra kunder.

Som arbetsledare arbetar du med platsgjutna och efterspända konstruktioner. Till dina uppgifter hör att ha det övergripande ansvaret för projekt som gäller platsgjutna stommar, leda monteringsarbetsgrupperna och betjäna kunder. Vi förväntar oss att du har erfarenhet av att arbeta som arbetsledare i byggbranschen. Vi ger dig introduktion i arbetet. I projektarbetet får du hjälp och stöd av arbetschefen och projektingenjören, i spänningsarbetet av arbetsledaren och erfarna montörer samt av våra etablerade samarbetspartner.

Vi är verksamma i hela Finland och vilja att resa räknas som merit.

Tjänsten tillsätts så fort vi hittat lämpliga personer.

Något för dig? Kontakta oss – du behöver inte spänna dig!

Mer information om uppgiften

Olli Hirvonen
Verkställande direktör
+358 40 746 8255
olli.hirvonen@naulankanta.fi
finska, engelska

Aki Kinnunen
Stomentreprenader
+358 40 354 9110
aki.kinnunen@naulankanta.fi
finska, engelska