Sulje
SuomiEnglishSvenska

Ohjelmistot

Naulankanta Oy toimii ADAPT ja Visicon-ohjelmien virallisena jälleenmyyjänä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. ADAPT tarjoaa tehokkaat työkalut talo- ja siltarakenteiden suunnitteluun.

Yli 30 vuoden ajan insinöörit ovat käyttäneet maailmanlaajuisesti ADAPT:n ohjelmistoratkaisuja päästääkseen projekteissaan tarkkoihin ja kustannustehokkaisiin tuloksiin. Vuodesta 1981 lähtien ADAPT on ollut suosittu ja tunnustettu ohjelmisto jälkijännitettyjen betonirakenteiden suunnittelussa. Nyt ADAPT on myös laajalti käytössä perinteisten teräsbetonirakenteiden suunnittelussa.

Talorakenteiden osalta suunnitteluohjelmina ovat kehäohjelma ADAPT PT/RC sekä ADAPT Builder ohjelmisto. Builder ohjelmistoon kuuluu FloorPro kantavien tasorakenteiden suunnitteluun, MAT perustusten suunnitteluun ja maanvaraisten lattioiden suunnitteluun. Builder on 3D FEM ohjelmisto, jolla voidaan suunnitella koko betonirunko kerralla.

Siltarakenteiden osalta ADAPT tarjoaa käyttöön ADAPT ABI ohjelmiston. Ohjelmisto pystyy huomioimaan liikkuvat kuormat, kuormien aikariippuvuudet ja erilaiset siltojen rakentamistavat sekä jännityshäviölaskelmat.

ADAPT Felt ohjelmalla voidaan laatia erikseen vain jännityshäviö- ja venymälaskelmat sekä tuottaa pukkikorot jänteille. Saatavilla on myös ADAPT:n tyyppidetaljit sekä ADAPT:n perustajan, Dr. Bijan Aalamin kirjoittama PT Design-kirja.

Visicon on monipuolinen BIM työkalu, jolla voi tarkastella BIM malleja (IFC, Revit, ADAPT, ETABS…). Visiconilla voi muun muassa tarkistaa ja kommentoida malleja, tehdä helposti määrälaskentaa, visualisointeja, törmäystarkasteluja, tarkastella kuormituksia.

Kysy lisätietoa ja kokeiluversioita ohjelmista.

ADAPT Builder
ADAPT FloorPro
ADAPT MAT
ADAPT PTRC
ADAPT ABI
ADAPT Felt
ADAPT Edge
Visicon

Ota yhteyttä!

Henri Huoso, suunnittelupäällikkö
Runkourakointi
+358 40 481 4665
henri.huoso@naulankanta.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Valmistajan sivuille:
www.adaptsoft.com
www.visicon.com
ADAPT Support videot
VisiconBIM videot