Naulankanta, palveluksessasi

Naulankanta on jälkijännitettyjen betonirunkorakenteiden urakointiin, tuulivoiman perustusratkaisujen toteuttaja ja rakennusteknisten tarvikkeiden maahantuontiin erikoistunut palveluyritys. Edellä mainittujen lisäksi toimimme myös jälkijännitettyjen rakenteiden asiantuntijatehtävissä. Henkilökuntamme koostuu maan kokeneimmista ja pätevöityneimmistä ammattilaisista, jotka suunnittelevat ja urakoivat projektit aina asiakkaan näkemystä kuunnellen.

Toimintamme perusta on tuotteidemme ja palvelumme jatkuva kehittäminen. Missiomme on nimittäin tarjota asiakkaillemme alan kustannustehokkaimmat ratkaisut laadusta tinkimättä. Tähän toimintatapaan on sitoutunut koko ammattitaitoinen henkilöstömme.

Laatu ja ekologisuus ohjaavat toimintaamme

Noudatamme koko toimitusketjussamme tiukkoja laatu- ja työturvallisuusvaatimuksia, ja otamme huomioon myös työmme ympäristövaikutukset. Pyrimme aina optimoimaan rakenteet rakennusmateriaalien käytön näkökulmasta, kierrätämme työmailla syntyvät jätteet asianmukaisesti ja pyrimme tietoisesti vähentämään hävikkiä. Minimoimme paperinkulutuksen käyttämällä sähköisiä tiedostoja niin toimistossa kuin työmailla. Kuljetuksista syntyviä päästöjä vähennämme yhteiskuljetuksilla ja suorilla toimituksilla työmaille.

Toivomme ympäristöystävällisyyttä myös valmistajiltamme, joiden ympäristölupaukset voit lukea täältä:

Stahlwerk Annahütte

Krampeharex GmbH & Co

Migua Fugensysteme GmbH

Schreiber Brücken-Dehntechnik

Calenberg Ingenieure

 

Katso myös: